Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Sadet Partisi, Marmara'da seçim çalışması yaptı

Sadet Partisi, Marmara

Saadet Partisi(SP) Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi ve Bursa Milletvekili adayı Selim Sait Terzioğlu, 7 Haziran seçiminde partimizin, % 10 barajını aşacağına inanıyorum” dedi

Saadet Partisi(SP) Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi ve Bursa Milletvekili adayı Selim Sait Terzioğlu, “7 Haziran seçiminde partimizin, % 10 barajını aşacağına inanıyorum” dedi. SP’nin, 7 Haziran seçimine Büyük Birlik Partisi ve Milat Partisi ile işbirliği yaparak gireceğini vurgulayan Terzioğlu, “Türkiye’nin, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulması için partimize ihtiyacı var” dedi. SP Balıkesir İl Sekreteri Abdullah Özlen, Balıkesir Milletvekili adayı Mehmet Taban ve SP Bandırma İlçe Başkanı Ferit Orçun ile Marmara Adası’nda seçim çalışmalarından dönen GİK Üyesi Selim Sait Terzioğlu, şunları söyledi:
“6 aydan beri toplumun her kesimini geziyoruz. Esnaf, çiftçi ve köylü perişan. Hayatından memnun olan kimse yok. Partimize de büyük ilgi olduğunu gözlemliyoruz. İnanıyoruz ki bu ilgi, sandığa da yansıyacak ve partimiz, parlamentoda temsil edilecektir.”
SP Erdek İlçe Başkanlığını Mustafa Başboğa yapıyor.
Haber : Taygun Ertan



  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı